Om Merete

Portætfoto af Merete BjerrumJeg hedder Merete, og det er mig, der står bag Snacksized, som er en personlig blog om popkultur og andre nydværdigheder.

At skrive er min store passion, og det gør mig inderligt godt tilpas at nørkle med ord og gøre sproget til mit eget kreative produkt. Derfor elsker jeg at blogge.

Kreative skriverier har altid spillet en vigtig rolle i min tilværelse, og de har i særdeleshed været en central del af mit liv, siden jeg i 2015 forlod universitetsverdenen til fordel for et freelancerliv som skribent, oversætter og blogger.

Jeg har hverken synderlig meget forstand på mode, skønhed, boligindretning eller madlavning, så jeg undlader som regel at kloge mig på den slags klassiske blogemner; det er der nemlig andre, der gør meget bedre end mig.

Til gengæld ligger jeg inde med uforholdsmæssig meget ubrugelig paratviden om popkultur i alle mulige afskygninger, så jeg udbreder mig vældig gerne om film, tv, musik og så’n. Derudover er jeg også ret pjattet med at skrive farverige rejseberetninger, så den slags finder man også med jævne mellemrum på min blog.

Den emnemæssige spredning på min blog afspejler, at det først og fremmest er min skriveglæde, der driver værket her på domænet. Jeg gør mig dog umage for at skabe en rød tråd igennem alle mine blogindlæg, i og med at jeg altid forsøger at give mine skriverier et humoristisk og personligt tilsnit. Derudover sætter jeg en ære i at undlade at sminke den virkelighed, som jeg omgiver mig med – men selvom der ikke altid er chiafrø i min smoothie eller concealer i mine øjenrande, er mit skribentmæssige udgangspunkt er altid et positivt og optimistisk ét af slagsen.

Jeg er forresten 32 år gammel og jyde af navn men fynbo af gavn – og så er jeg i øvrigt også bingewatcher, hundeelsker, rødvinsdrikker, yogadyrker og gift med Jeppe. Tak fordi du har lagt vejen forbi min blog – og rigtig god læselyst!