Om Snacksized

I blog-land hedder det sig gerne, at “man følger en blogger; ikke en blog”, så lad mig lige få det her på det rene med det samme: Det er ikke mig, der er “snacksized”…!

“En gedigen størrelse 40 med hang til ostehaps og lakridsfudge” ville nok være en mere dækkende betegnelse for, hvad jeg er for én – så i virkeligheden går jeg nok heller ikke hen og bli’r “snacksized” lige foreløbig.

Hvis du vil vide mere om, hvem jeg er, kan du læse lidt om mig her.

Header fra bloggen Snacksized

Snacksized er en personlig blog, og navnet dækker over min hensigt med bloggen, som er at fylde domænet med appetitlige og hurtigt-i-forbifarten-konsumérbare skriverier om popkultur og andre nydværdigheder.

Det er glæden ved at skrive, der er min primære drivkraft for at producere indhold til Snacksized, og derfor er bloggen også temmelig bredt orienteret rent emnemæssigt. Jeg elsker nemlig at skrive om popkultur i form af tv-serier, film og musik, men jeg skriver lige så gerne om rejser, yoga og lommefilosofi – og fra tid til anden forfatter jeg også mere personlige indlæg om mit livs op- og nedture.

Bloggen henvender sig dermed til alle, der har popkulturelle tilbøjeligheder, og enhver, som bare godt kan lide at browse rundt i blogosfæren efter lidt lækkert og letfordøjeligt læsestof.

Rigtig god læselyst – og tak fordi du kiggede forbi!