Roadtrip i Californien, Arizona og Nevada

BryllupsbilledeI efteråret 2014 var Jeppe og jeg på en fire uger lang roadtrip i det sydvestlige USA.

Vi startede turen i L.A. og kørte derfra ad Route 66 til Arizona, hvor vi hikede i Grand Canyon og besøgte det smukke, rødlige western-landskab i og omkring Sedona. Derfra kørte vi til Las Vegas – og blev gift!

Efterfølgende besøgte vi Death Valley og Yosemite inden vi atter nåede ud til stillehavskysten ved San Francisco, og endelig tog vi den ubeskriveligt smukke køretur sydpå tilbage til L.A. ad Highway 1.

Hele turen foregik i en lækker Ford Mustang Cabriolet, som vi – under kraftig inspiration af nummeret A Horse With No Name med 70’er-bandet America – døbte “Hesten uden Navn” (hvilket vi ved nærmere eftertanke faktisk syntes var mega sejt og meta-agtigt!).

127
Ford Mustang Cabriolet (aka. Hesten uden Navn)

Jeg bloggede om vores oplevelser undervejs på turen, og hvis du har lyst, kan du læse hele molevitten på Merete og Jeppe i USA.

Du er også velkommen til at abonnere på min Spotify-playliste, på Spotify, som er spækket med stemningsmættet roadtripmusik, der giver associationer til alt fra støvede ørkenlandskaber i Mojave Desert til ægte crooner-stemning i Las Vegas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *