Roadtrip-minder fra Californien, Arizona og Nevada

Kalenderviseren står på medio juli, og det er ensbetydende med, at roadtrip-sæsonen er lige på trapperne.

Sådan én – en roadtrip, altså – begav jeg mig i sensommeren 2014 afsted på sammen med Jeppe, og det var ganske enkelt mit livs mest uforglemmelige rejse.

Turen fulgte stort set den klassiske American Southwest-rute (L.A. – Las Vegas – San Francisco – L.A.), og undervejs på rejsen berettede jeg om vores oplevelser på den rejseblog, som jeg havde oprettet til lejligheden.

På daværende tidspunkt anede jeg ikke, at blogmediet skulle komme til at spille en særdeles central rolle i mit liv på længere sigt, men mine skriverier på rejsebloggen gav mig i den grad blod på tanden. I bund og grund kom alle de fantastiske roadtrip-oplevelser således til at udgøre startskuddet til de bloggerier, jeg i dag forfatter her på domænet.

Ford Mustang
Hesten Uden Navn poserer for fotografen i Mojave-ørkenen langs Route 66

Når jeg genlæser mine indlæg fra rejsebloggen i dag, føles det næsten som om, jeg atter befinder mig i den sydvestamerikanske sensommervarme; det er lige før, jeg kan dufte den friske luft i Yosemite og mærke sædet i vores lejede Ford Mustang under mig. Bilen døbte vi i øvrigt Hesten Uden Navn – med kærlig henvisning til 70’er-hittet A Horse With No Name – og jeg får såmænd stadig roadtrip-sommerfugle i maven, når jeg genhører den sang eller en hvilken som helst anden af de sange, der var på den roadtrip-playliste, jeg til lejligheden havde sammensat hjemmefra.

Det har hele tiden været mit ønske, at mine rejseskriverier kan inspirere andre til lignende uforglemmelige oplevelser, og måske kan interesserede læsere endda udlede et rejsetip eller to fra nogle af indlæggene.

Derfor har jeg besluttet mig for at genudgive 2014-Meretes rejseskriverier her på domænet i løbet af de kommende måneder, og det kommer naturligvis til at foregå med et retrospektivt kommentarspor fra 2016-Meretes hånd.

Jeg håber, du har lyst til at læse med, og du er naturligvis meget velkommen til at dele mine indlæg med andre, som kunne tænkes at have interesse i lidt sydvestamerikansk rejseinspiration.


LÆS OGSÅ:

Dag 1-2: Afrejse og ankomst til L.A.

Dag 3: Tjæresøer, turistfælder og Margarita Monday i Los Angeles

Dag 4-5: Route 66 fra Victorville, CA, til Williams, AZ

Dag 6-7: Grand Canyon

Dag 8-9: Sedona

Dag 10-12: Las Vegas

All in på kærlighed i Las Vegas

Dag 13: Fra Las Vegas til Pahrump

Dag 14: Death Valley

Dag 15: Yosemite

Dag 16-19: Et glimt af San Fransisco

Rædselsvækkende roadtrip-minder

Dag 20-21: Highway 1 fra Monterey til Santa Ynez Valley

Dag 21-22: Lækker vino i Buellton og Danish Days i Solvang

Dag 23: Vinsmagsning og nye bekendtskaber i Santa Barbara

Dag 24-26: Tre dovne dage i L.A.

Dag 27-28: Hjem til O’ense

Jeppe ved rattet i L.A.
Jeppe og Hesten Uden Navn på vej igennem L.A. i fuldt galop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *