Turen går til London

Juhuuu! Lige om lidt går turen mod London for mit vedkommende, og jeg glæder mig som et lille barn, der glæder sig til (at tage på juleshopping i London ugen før) juleaften.

Se lige det her fine London-billede, hva’ …?! Merete anno 1997 iført pagehår og lak-dynejakke fra Bilka. Your’re welcome!

Jeg har været i London tre gange før, men selvom den engelske hovedstand nok egentlig er min favoritby i Europa, er det efterhånden en del år siden, jeg var der sidst. Derfor glæder jeg mig selvsagt inderligt til at vende tilbage – og denne gang endda i selskab med yndlings-Jeppe. Vi har booket et forhåbentlig-fremragende budgethotelværelse lige syd for Themsen i 15 minutters gåafstand fra London Bridge, der formentlig kommer til at udgøre alletiders udgangspunkt for den kommende uges getaway-udskejelser.

Det eneste, der på forhånd er planlagt, er, at vi søndag eftermiddag skal i teatret og se David Bowie-musicalen Lazarus, som har Michael C. Hall (som jeg kendiscrushede på i dette indlæg) i den altoverskyggende hovedrolle. Det glæder jeg mig selvsagt enormt meget til, og så ser jeg i øvrigt bare frem til at kærestejuleferiere den i fem fuldfede dage.

Jeg har endnu ikke købt én eneste julegave, og jeg agter heller ikke at gå igang med at gøre det, førend jeg sætter mine fødder på britisk jord – for man sku’ jo da være et skarn, hvis man ikke lige benyttede sig af den oplagte chance for at gøre et par helt unikke julekup i disse attraktive pund-tider. Ikke at jeg bifalder #Brexit, vel, men altså … Intet er vel så skidt, at det ikke er godt for noget. Eller nogen. Som i mig.

Når musicalen har bundfældet sig på oplevelseskontoen, og julegaveshoppingen er overstået, skal jeg bare suge til mig af atmosfæren og julestemningen i London, som på denne tid af året viser sig fra sin allermest eventyrlige side. Og så skal jeg naturligvis drikke en hel masse pints på en hel masse hyggelige engelske pubs, det er klart.

Rejsetips til London modtages naturligvis med kyshånd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *