Verdenshistoriens længste vielsesritual og et brag af en bryllupsfest

Jubiii!

Siden den dag på Roskilde Festival i 2013, da Jeppe faldt på knæ i urinstøvet og friede til mig, har vi tilbragt lidt mere end to år med hemmelighedskræmmeri i forskellige afskygninger – men i lørdags kunne vi omsider sige det endelige ja til hinanden foran en stor flok af vores absolutte yndlingsmennesker, som var samlet til vores bryllupsfest i Odense!

Siden vi blev kærester for over tolv år siden, har vi haft en fælles drøm om en skønne dag at tage til Las Vegas og blive gift – og den 11. september 2014 gik ønsket i opfyldelse, da vi undervejs på vores roadtrip igennem Californien, Arizona og Nevada trillede vores cabriolet igennem et drive through wedding chapel og fik præcis den Vegas-vielse, vi altid havde drømt om.

Vi offentliggjorde den gode nyhed for familie og venner på min rejseblog og begav os videre på vores roadtrip – men vi fortalte aldrig nogen, at vores vielse ikke på noget tidspunkt har været formelt gældende uden for Nevada, eller at vi i virkeligheden pønsede på endnu en surprise-vielse i forbindelse med vores bryllupsfest i Odense.

Siden Jeppes frieri har vi nemlig vidst, at vi slet ikke havde lyst til at være oplevelsen af at sige ja til hinanden foran familie og venner foruden, men vi ville heller ikke opgive ønsket om et Vegas-bryllup på tomandshånd – og hvad gør man så?

Jow, så planlægger man jo bare verdenshistoriens længste vielsesritual med begyndelse i lynbrylluppernes by i sensommeren 2014 og afslutning hjemme i Odense knap et år senere!

Jeg har ellers altid hævdet, at begrebet “drømmebryllup” ikke eksisterede i min verden – men det var sgu dét, vi endte med at få: Både den intime og unikke oplevelse af at sige ja til hinanden på tomandshånd i Las Vegas OG oplevelsen af at dele vores ja med alle vores yndlingsmennesker, da viceborgmester Brian Dybro i lørdags viede os foran vores familie og venner.

 

Tak til alle jer, der var med til at gøre dagen helt uforglemmelig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *