YouTube-snack: Breaking Bad Remix

Jeg er vild med at leve i en tid, hvor internettet giver alle og enhver mulighed for at blive udgivet!

Som flittig bruger af diverse sociale medier går der sjældent en dag, uden at jeg glæder mig over et eller andet skægt, sødt, imponerende eller inspirerende, som jeg støder på, når jeg scroller igennem min newsfeed på Facebook, Instagram eller Pinterest.

I dag var ingen undtagelse, eftersom en af mine gode, gamle efterskolevenner delte en af de mest del-værdige YouTube-videoer, jeg har set længe!

Tak, Internet!

Tak fordi du er så propfyldt af gak og gøgl – og tak fordi du udgør den perfekte udgivelsesplatform for musikere som Placeboing!

Jeg var i forvejen vild med Tucos “Tight-tight-tight-TIGHT!”, onkel Hectors kommunikationsklokke, Hanks hæse grin, Jesses bevingede “Bitch!”-udbrud og Walter Whites legendariske oneliners – og nedenstående har kun skærpet min i forvejen stærke hang til Breaking Bad!

Se det her – det er simpelthen genialt!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *