YouTube-snack: Game of Thrones The Musical

Hvis du – ligesom jeg – har lidt svært ved at få pulsen og armene ned efter at have set det nyeste afsnit af Game of Thrones, og du synes, der er lige lovlig lang tid til næste afsnit bliver frigivet på HBO Nordic om en uges tid, er her en lille YouTube-snack, som måske kan forsøde ventetiden en smule.

Credit: hbonordic.com

Det kan godt være, at Game of Thrones The Musical ikke umiddelbart lyder som en god idé – og det er det givetvis heller ikke, når det kommer til stykket! – men den 12 minutter lange mockumentary herunder er helt afgjort værd at se. Det gælder især hvis man er typen, der fristes af tanken om et nervepirrende gensyn imellem Ramsay Bolton (Iwan Rheon) og Theon Greyjoy aka. Reek (Alfie Allen), blodskamsforherligende skønsang af Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) og royale reggaerytmer i selskab med selveste Daenerys Targaryen (Emilia Clarke).

Game of Thrones The Musical så dagens lys i 2015 forbindelse med den såkaldte Red Nose Day, som er en jævnligt tilbagevendende begivenhed arrangeret af den britiske velgørenhedsorganisation Comic Relief. Organisationen er berømt for at bruge komikken som middel til at skabe opmærksomhed omkring sine mærkesager, som først og fremmest er at bekæmpe fattigdom og skabe en retfærdig i verden – lidt ligesom Comedy Aid gør det i herhjemme Danmark.

Videoen herunder blev produceret og udgivet omtrent midtvejs i seriens femte sæson i 2015, så hvis du har set med så langt, kan du roligt trykke play uden at du behøver frygte spoilere.

God fornøjelse, og husk: When you play the Game of Thrones, you either sing or you die.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *